Kampanja on alkanut – Kainuussa Nenäpäivän tapahtumia sirkuksesta kirpputoriin

Kainuussa järjestetään ahkerasti Nenäpäivä-kampanjan tapahtumia. Villasukkia on lahjoitettu jo yli sata paria keskusseurakuntakodin kirpputorilla myytäväksi. Kaukametsässä soi kuoron ja puhallinorkesterin konsertti Nenäpäivänä.

Nenäpäivä
Nenäpäivän logo
Nenäpäivä.fi

Nenäpäivän kampanja 2014 on aloitettu. Nenät ja muut Nenäpäivän tuotteet ovat kaupoissa, ja kutsuvat hassuttelemaan ja tekemään hyvää. Nenäpäivään voit lahjoittaa myös osallistumalla paikallisiin tapahtumiin.

Tervetuloa Nenäpäivän (siirryt toiseen palveluun) 2014 tapahtumiin Kainuussa!

– Kutomansa villasukat voi lahjoittaa myytäväksi Nenäkirppikselle, jolle voi varata myyntipöydän Kajaanin seurakunnan vaihteesta. Villasukkien myyntituotto ja myyntipöytien varaustuotto lahjoitetaan lyhentymättömänä Nenäpäivän keräykseen. Lahjoitettavat villasukat on toimitettava Kainuun Pirttiin viimeistään torstaina 16.10. ja Nenäkirppis järjestetään sunnuntaina 19.10. kello 12–17 keskusseurakuntakodilla. Pöytäpaikan voi varata Kajaanin seurakunnan vaihteesta (08) 61721.

– Keskiviikkona 29.10. Lions Club Linna järjestää lipaskeräyksen ja onnenpyöräarvontaa Kajaanin jäähallilla Hokki–Jukurit -ottelussa, joka alkaa kello 18.30.

– Torstaina 30.10. klo 13 Nenäpäivän kahvitarjoilu ja lipaskeräys Kajaanin Citymarketissa.

– Perjantaina 31.10. seurakunnan toiminnassa mukana olevat nuoret järjestävät lipaskeräyksen Kajaanin Citymarketissa, ja Kainuun Pirtti on myymässä kainuulaisten lahjoittamia villasukkia, joiden myyntituotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Nenäpäivän keräykseen.

– Ti–ke 4.–5.11. Herkuttele hyvää -lounas Ranchissa

– Keskiviikona 5.11. Nenäpäivän karaoketempaus Back Stagella

– Torstaina 6.11. Herkuttele hyvää -lounas ravintola Sulossa

– Torstaina 6.11. Kaukametsän kamarikuoro ja puhallinorkesteri järjestävät Nenäpäivän konsertin kello 19 Kaukametsän salissa. Kainuulaisten Nenäpäivän kampanjaan lahjoittamia villasukkia myydään konsertin väliajalla Kaukametsässä.

– Perjantai 7.11. Sotkamon lukiolla Nenäpäivä, ohjelmassa muun muassa arvontaa ja kahvila.

– Perjantaina 7.11. Kajaanin kaupungin nuorisotoiminta järjestää Nenäpäivän diskon kello 18 alkaen nuorisotalo Wespalla yökahvilan yhteydessä.

– Lauantaina 8.11. nuorten paketointipalvelu Nenäpäivän lipaskeräykseen Kajaanin Citymarketissa.

Näiden lisäksi järjestetään myös muita Nenäpäivän tapahtumia, tuotemyyntiä ja lipaskeräyksiä, ja tapahtumakalenterin (siirryt toiseen palveluun) löytää Nenäpäivän nettisivulta.

Korjaus 28.10.2014 klo 6.50: Nenäpäivän konsertti Kaukametsässä järjestetään torstaina 6.11.2014 klo 19.

Tapahtumaa listaa päivitetään tarpeen mukaan.