Nainen kuvasi pihalla revitelleitä moponuoria – 17-vuotias hakkasi ja kuristi julmasti

17-vuotias poika hakkasi julmasti 32-vuotiaan naisen Kouvolassa, kun nainen halusi lopettaa nuorten mopoajelut koulun pihalla. Pahoinpitelyn jälkeen nuorukainen lähti pois, mutta palasi vielä takaisin jatkamaan pahoinpitelyä.

Kotimaa
kädet mopon sarvissa
Jarkko Riikonen / Yle

Kouvolan Sarkolassa tapahtui torstaina raju pahoinpitely, jonka uhrina oli 32-vuotias nainen. Tapahtumat saivat alkunsa, kun nainen meni Sarkolan koulun pihalle tarkoituksenaan saada pihamaalla mopoilla ajelleet nuoret lopettamaan pihamaalla ajamisen.

Nainen oli ottanut kameralla kuvia koulun pihamaalla kevytmoottoripyöräänsä huudattaneesta 17-vuotiaasta nuorukaisesta. 17-vuotias kimmastui tästä ja hyökkäsi naisen kimppuun lyöden sekä potkien. Osa lyönneistä osui naista päähän.

Pahoinpitelyn jälkeen nuorukainen poistui paikalta kevytmoottoripyörällään. Muutaman minuutin kuluttua hän kuitenkin palasi tapahtumapaikalle ja jatkoi pahoinpitelyä kuristamalla naista ja kaatamalla tämän maahan. Myös lyöminen ja potkiminen jatkui. Lisäksi nuorukainen hajotti naisen mukana olleen kameran.

Paikalla olleet muut nuoret lopettivat pahoinpitelyn irrottamalla kaverinsa naisesta. 17-vuotias poistui paikalta ennen poliisin paikalle tuloa.

Poliisipartio tavoitti epäillyn myöhemmin ja totesi nuorukaisen olevan alkoholin vaikutuksen alaisena. Poliisi tutkii tapahtunutta kahtena pahoinpitelynä, vahingontekona ja rattijuopumuksena.

Sarkolassa tapahtui torstaina myös toinen pahoinpitely, kun 16-vuotias poika pahoinpiteli 18-vuotiasta miestä Alankotiellä myöhään illalla.

Pahoinpitely sai alkunsa, kun 18-vuotias keskusteli kolmannen mieshenkilön kanssa. Mies tarttui 18-vuotiasta miestä rinnuksista kiinni. Tämän jälkeen paikalle tuli 16-vuotias nuori, joka kaatoi 18-vuotiaan miehen maahan sekä potki ja löi tätä.

Pahoinpidelty sai tilanteessa vertavuotavia haavoja ja sairasauto kuljetti miehen sairaalaan tarkastettavaksi.

Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.