Hyppää sisältöön

Joensuulainen Laura Mäntynen voitti valtakunnallisen fitness-kisan – "Kaikkensa antanut ja onnellinen olo"

Mäntynen voitti Lahdessa Nordic Fitness Expossa käydyn finaalin. Neljättä kertaa järjestetty Fitnessmalli-kilpailu on tarkoitettu urheilumalliksi pyrkiville.

Kuva: Anne Mäntynen

- Kokemus oli aivan mieletön. Olo on kaikkensa antatanut, mutta onnellinen, hehkuttaa viikonloppuna vuoden 2014 Fitnessmalliksi kruunattu Laura Mäntynen.

Mäntynen voitti muun muassa Miss Suomi Lotta Hintsan ja Lola Wallinkosken tuomaroiman finaalin. Kisassa arvioitiin ulkomuodon lisäksi muun muassa esiintymis- ja tanssitaitoja.

Kisa poikkeaa monelta osin perinteisistä fitnesskilpailuista, sillä ulkoisten tekijöiden osuus tuomariston antamista kokonaispisteistä on ainoastaan 25 prosenttia.

Mäntysen toiveissa on tehdä tulevaisuudessa esimerkiksi malli- ja promootiotöitä. Hän opiskelee samaan aikaan myös oikeustieteitä Itä-Suomen yliopistossa.

- Itse pitää tehdä paljon töitä asioiden suhteen, eikä odottaa, että joku tulisi töitä tarjoamaan. Tapaan torstaina edellisen vuoden kisan voittajan ja juttelemme hänen kanssaan työkuvioita läpi. Katsellaan rauhassa päivä kerrallaan mitä tapahtuu.