Kuka ansaitsee Punaisen Nenän?

Yle Pohjois-Karjala etsii Nenäpäivän kunniaksi sopivaa nenätettävää. Kuka sinun mielestäsi ansaitsisi tässä maakunnassa punaisen nenän pyyteettömästä työstään lasten ja nuorten hyväksi? Ehdota omaa suosikkiasi ja ole mukana tekemässä hyvää.

Nenäpäivä
Nenäpäivä
Pekka Sivukari / Yle

Etsimämme henkilö toimii lasten ja nuorten hyväksi suurella sydämellä joko työssään tai vapaa-ajallaan.

Nenätettävä voi olla esimerkiksi naapurin täti, perhepäivähoitaja, kerhon vetäjä, urheiluvalmentaja, koulutaksin kuljettaja, opettaja, päättäjä, polliisi tai vaikkapa kulttuuripersoona. Pääasia, että hän on niin sanottu arjen tekijä.

Ehdotuksia nenätettävästä henkilöstä voi lähettää Yle Pohjois-Karjalan sähköpostiin osoitteeseen pohjoiskarjala@yle.fi. Viestiin tulee laittaa omien ja ehdokkaan yhteystietojen lisäksi myös lyhyt perustelu, miksi juuri kyseinen henkilö ansaitsisi punaisen nenän. Ehdotuksia otetaan vastaan 31.10 saakka.

Sähköpostin lisäksi nenätettävää voi ehdottaa myös puhelimitse soittamalla numeroon 013-510 7450.

Punaisen nenän saajan valitsee Yle Pohjois-Karjala ja Nenäpäivässä mukana olevat järjestöt. Voittaja nenätetään varsinaisena Nenäpäivänä 7.11.

Punaisen nenän ja julkisuuden lisäksi voittaja saa hyvän mielen ja jotain pientä mukavaa muistoksi. Arvomme Yle-tuotteita myös kaikkien nenätettävää ehdottaneiden kesken.