Kokoomusjohtoa on informoitu Laajasalon verityöstä - Arve: "Kyseessä on henkilökohtainen tragedia"

Puoluesihteeri Minna Arven mukaan kokoomuksen puoluejohto on tietoinen Laajasalon verityöstä ja siitä, että kokoomuslainen nuorisopoliitikko on tunnustanut sen.

Kotimaa
Alexander Stubb ja Minna Arve.
Pääministeri Alexander Stubb ja Kokoomuksen puoluesihteeri Minna Arve.Heikku Saukkomaa / Lehtikuva

Kokoomuksen puoluesihteeri Minna Arve sanoo, että kokoomuksen puoluejohtoa on informoitu Laajasalon murhasta ja murhaepäillystä, kokoomuslaisesta nuorisopoliitikosta. Puolue on asiassa yhä lehtitietojen varassa.

Kokoomusnuorten Helsingin piirin toiminnanjohtaja on tunnustanut ulkomaalaistaustaisen naisen murhan, kertoi Ilta-Sanomat (siirryt toiseen palveluun) lauantaina. Rikos tapahtui viime sunnuntain vastaisena yönä Helsingin Laajasalossa.

– Tässä on kyseessä tämän henkilön henkilökohtainen tragedia, ja olemme totta kai todella syvästi järkyttyneitä ja otamme osaa läheisten suruun. Varmasti koko tilanne on järkyttävä kaikille osapuolille, Arve sanoi Yle Uutisille lauantaina.

Kysyttäessä rikoksen merkityksestä puolueen maineelle Arve sanoo, että kokoomus saattaa sisäisesti käsitellä asiaa vielä, mutta mikään osapuoli kokoomus ei kammottavassa tapahtumassa ole.

Pääministeri Stubb ei kommentoi asiaa tässä vaiheessa. Arve sanoo, että hän hoitaa kommentoinnin.