Äänestä kauneimmat villasukat

Kauneimmat villasukat -kilpailu sai innostuneen vastaanoton. Valitse kuudesta finalistista oma suosikkisi ja äänestä. Samalla osallistut itse arvontaan.

Kotimaa
Kauneimmat villasukat -kilpailun finalistit.
Anu Rummukainen / Yle

Pohjoiskarjalaiset tarttuivat sukkapuikkoihin ja neuloivat toinen toistaan kauniimpia villasukkia.

Taito Pohjois-Karjalan toiminnanjohtaja Tuija Tekin valitsi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken kuusi finalistia. Finalistien joukossa on sinivalkoiset Työsukat, harmaa-punaiset Kontti -sukat, raidalliset Nallet, kukkakuvioiset Varppailla myötääsä kesä -sukat, ruskeat Muistoja -sukat ja Vilukissan villasukat.

– Ensimmäisenä kiinnitin huomiota sukkien käyttötarkoitukseen, että ne todella istuvat jalassa. Kiinnitin huomiota langan valintaan ja tekotapoihin. Näkyy selvästi, että kilpailuun tuli perinteisiä saapassukkia, joissa on moninkertainen kantapää, finalistisukkien valitsija Tuija Tekin kertoo.

Voittaja palkitaan Yle-tuotteilla ja kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan palkintoja. Kaikki kilpailuun lähetetyt villasukat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Nenäpäivänä.

Äänestämisaika päättyy 30.10.2014.

Ohje: Valitse alla olevista sukkapareista suosikkisi klikkaamalla sukkaparin kuvaa tai nimeä. Laita vielä yhteystietosi jos haluat osallistua arvontaan. Paina lopuksi Lähetä äänesi -nappia.