Italian villinnyt laulava nunna valitsi ensilevytyksekseen Like a Virginin

Nunnanasussa ja krusifiksi kaulalla esiintynyt sisar Cristina voitti Italian Voice-laulukilpailun kesäkuussa.

musiikki
Sisar Cristina.
Sisar Cristina.Matteo Bazzi / EPA

Italian Voice-laulukilpailun kesäkuussa voittanut nunna on julkaissut ensimmäisen levynsä. Kyseessä on uusi versio Madonnan Like a Virgin (siirryt toiseen palveluun) -hitistä.

– Valitsin laulun itse. Tarkoituksenani ei ole provosoida tai šokeerata, sisar Cristina kertoo Avvenire-lehden haastattelussa (siirryt toiseen palveluun).

– Haluaisin nähdä Madonnan kasvot, kun hän kuulee lauluni ja saa tietää, että olen nunna.

Kuten Madonnan alkuperäinen musiikkivideo, myös sisar Cristinan lauluun tekemä musiikkivideo on kuvattu Venetsiassa. Nunna ei tosin kiehnää videolla gondolissa, kuten Madonna omassa videossaan.

Ursuliinisisariin kuuluva 26-vuotias sisar Cristina villitsi italialaiset laulaessaan Voice-kilpailussa pop-hittejä nunnanasussa ja krusifiksi kaulallaan heiluen. Hän lauloi kilpailussa muun muassa laulut Girls Just Want to Have Fun (siirryt toiseen palveluun), Livin' on a Prayer (siirryt toiseen palveluun) ja What a Feeling (siirryt toiseen palveluun). Videot nunnan laulusuorituksista ovat keränneet YouTubessa miljoonia katsojia. Pelkästään Girls Just Want to Have Fun -video on katsottu lähes 8,5 miljoonaa kertaa.