Näin osallistut Nenäpäivän hyväntekeväisyyteen Meri-Lapissa

Meri-Lapissa nenäillään maailmaa paremmaksi jo perjantaina 24.10.. Lue tästä, missä ja milloin voit osallistua hyvän tekoon Nenäpäivän merkeissä.

Nenäpäivä
Yle Perämeren toimituksen maskotti Kapteeni Amerikka osallistuu Nenäpäivään omalla jäyhän sankarillisella tavallaan.
Antti Heikinmatti / Yle

Nenäpäivän päätapahtuma Meri-Lapissa järjestetään perjantaina 24.10. Kemin kulttuurikeskuksessa kello 12 alkaen. Tapahtuma kestää iltakahdeksaan asti.

Nenäpäivän keräykseen voi osallistua paikan päällä esimerkiksi teettämällä itselleen nostalgisen kampauksen tai parturoinnin 1920-1960 -lukujen tyyliin. Ammattiopisto Lappian hyvinvointialan opiskelijoiden töistä voi maksaa omantunnon mukaan, tuotot käytetään Nenäpäivän keräyksen hyväksi.

Roponsa voi pistää likoon hyvän asian puolesta myös Teatterikirppiksellä, joka avautuu Kulttuurikeskuksessa jo kello 10. Kulttuurikeskuksessa on myytävänä myös monia muita tuotteita, joiden myyntituloilla kartutetaan Nenäpäiväkeräystä.

Nenäpäivän keräykseen voi osallistua valtakunnallisesti keräysnumeroihin soittamalla tai esimerkiksi osallistumalla nettihuutokauppaan osoitteessa www.nenapaiva.fi (siirryt toiseen palveluun).