Kerro vakuutustarinasi!

Oletko joutunut taistelemaan vakuutusturvasta onnettomuuden tai vammautumisen jälkeen? Mitä se on merkinnut? Onko sinut määritelty terveeksi papereiden perusteella?

Kotimaa
Niinan elämä mullistui 25-vuotiaana työtapaturmassa. Nyt hänellä on mm. aivovamma, jatkuvat kiputilat ja liikuntarajoite. Avustajakoira Tosca on kertaalleen pelastanut Niinan hengen.
Yle.

Vammautumiseen ei tarvita kuin muutama sekunti, mutta taistelu vakuutusyhtiötä vastaan voi kestää sen jälkeen jopa vuosikymmeniä. Silminnäkijä kertoo torstaina kahden vammautuneen tarinan.

Silminnäkijän toimitus saa jatkuvasti yhteydenottoja ihmisiltä, jotka kokevat olevansa täysin heitteillä ja ilman oikeusturvaa vammautumisen jälkeen. Asiasta on tehty vuosien varrella useita juttuja, mutta tilanne on pysynyt ennallaan. Edelleen suuri joukko ihmisiä kokee, että he eivät saa asianmukaista kohtelua.

Keräämme ohjelman yhteydessä lisää vakuutustarinoita. Kerro oma kokemuksesi, missä tilanteessa onnettomuus tai tapaturma on aiheuttanut ongelmia vakuutusyhtiön kanssa. Oletko jäänyt ilman toimeentuloa tai hoitokorvauksia? Miten elämä on jatkunut?

Kerro myös, jos olet saanut oikeudenmukaista kohtelua. Julkaisemme kokemuksista yhteenvedon ja lähetämme sen tarvittaessa asiasta vastaavalle ministerille.

Lisää aiheesta Silminnäkijä: Vakuutusyhtiön hylkäämät Yle TV2 to 30.10.2014 klo 20