1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Nenäpäivä

Fanit osallistuvat Nenäpäivään laulutempauksella: "tänä vuonna tuplataan keräystavoitteet"

Robinin ja Mikael Gabrielin fanit järjestävät Nenäpäivä-tempauksen lauantaina Kuopion torilla. Fanien tavoitteena on saada kokoon viime vuotta suurempi potti.

Nenäpäivä

Pohjoissavolaiset nuoret ovat innostuneet keräämään rahaa Nenäpäivän hyväksi joka vuotisella tempauksella. Viime vuonna pieni popartisti Robin-fanien porukka kerääntyi Kuopion kaupungintalon eteen esiintymään, tänä vuonna mukana on sekä Robinin että rap-artisti Mikael Gabrielin faneja.

Lauantain tempausta järjestävät Emmi Miettinen, Elisa Moilanen, Rosa Happonen, Ville Poutiainen ja Minja Lukkarinen kertovat, että tänä vuonna tempaus on kasvanut ja sitä myötä myös kerättävä rahapotti.

– Viime vuonna kerättiin sata euroa, tänä vuonna on tarkoitus ainakin tuplata keräystavoitteet. Olemme keräämässä rahaa Nenäpäivän hyväksi myös I love Kuopio -tapahtumassa. Lauantaina mukana on myös YleX:n juontajia ja kuvausryhmää.

Joukko Robinin faneja innostui Nenäpäivästä vuosi sitten idolinsa myötä.

Idoli sai fanitkin mukaan Nenäpäivään

– Koko juttu lähti siitä, kun Robin osallistui, niin mekin haluttiin ottaa osaa asiaan. Tää on ollut tosi hauskaa, varmasti tästä tulee joka syksyinen harrastus ja tempaus kasvaa joka vuosi.

Robinin ja Mikael Gabrielin fanit järjestävät Nenäpäivä-tempauksen lauantaina klo 12 Kuopion torilla.

Nenäpäivää vietetään viikon päästä, perjantaina 7. marraskuuta. Nenäpäivään voi osallistua kasaamalla oman tiimin ja järjestämällä Nenäpäivä-tempauksen. Tiimiksi voi ilmoittautua Nenäpäivän verkkosivuilla (siirryt toiseen palveluun). Nenäpäivän tempauksilla kerätään varoja kehitysmaiden lapsille.

Lue seuraavaksi