Vesa-Matti Loiri Vain elämää -tähtien tulokuningas

Suositun Vain elämää -viihdeohjelman tähdistä eniten verotettavia tuloja oli viime vuonna laulaja, näyttelijä Vesa-Matti Loirilla.

musiikki
Grafiikka
Yle

Nelosella parhaillaan nähtävän Vain elämää –ohjelman tähdistä suurimmat tulot olivat Vesa-Matti Loirilla. Hänen ansiotulonsa olivat viime vuonna 288 792 euroa.

Tämän kauden naisartisteista eniten viime vuonna tienasi iskelmälaulaja Paula Koivuniemi. Hänen pääomatulonsa olivat 174 950 ja ansiotulonsa 30 872 euroa.

Jenni Vartiaisen verotettavat ansiotulot olivat lähes 90 000 euroa. PMMP-yhtyeestä tutuksi tullut Paula Vesala tienasi häntä vähemmän, runsas 70 000 euroa.

Rockmuusikko, Apulanta-yhtyeen laulaja, lauluntekijä ja kitaristi Toni Wirtasen yhteistulot olivat runsas 160 000 euroa, kun taas rap-artisti ja musiikkituottaja Kimmo Laihon eli Elastisen verotettavat tulot olivat 95 480 euroa.

Jukka Poika tienasi enemmän kuin Cheek

Ohjelma tähtikaartiin aikaisemmin kuulunut muusikko Jukka Rousu, tutummin Jukka Poika keräsi viime vuonna yli 225 000 euron verotettavat ansiotulot . Hän esiintyi Vain elämää -ohjelmassa viime vuonna.

Jukka Poika päihitti rap-artisti Jare Henrik Tiihosen eli Cheekin, jonka ansiotulot olivat viime vuonna 200 354 euroa. Lisäksi hänellä oli pääomatuloja 5 615 euroa. Cheek oli mukana ohjelmassa sen ensimmäisella kaudella.

Vain elämää alkoi Nelosella vuonna 2012. Ohjelmasta on tullut viihdealan ilmiö: sen katsojaluvut ovat korkeat ja konsertit ovat olleet loppuunmyytyjä.

Vain elämää perustuu hollantilaiseen tv-formaattiin.