Radio Hämeen aamujuontaja ensimmäistä kertaa kiekkokaukalossa – mukana Isac Elliot

Keskiviikkoillan ainutlaatuisessa hyväntekeväisyysottelussa nähdään Hämeenlinnan Ritari-hallissa muun muassa Suomen tähtiartisteja ja entisiä ammattikiekkoilijoita. Ensimmäistä kertaa kiekkokaukalossa on myös Radio Hämeen aamujuontaja.

urheilu
Kooste pelaajien kuvista
He ovat jäällä keskiviikkoiltana Ritari-hallissa Hämeenlinnassa.Yle

Radio Hämeen aamutoimittaja Kati Turtola ei ole jääkiekkoa aidossa kiekkokaukalossa aiemmin pelannut. Keskiviikkoiltana koittaa totuuden hetiki Hämeenlinnan Ritarihallissa klo 18.

Kati on mukana jääkiekon erikoisottelussa, jossa vastakkain ovat Yle Puhe All Stars ja Nenäpäivän Pallokerho.

Ottelu kuullaan suorana lähetyksenä myös Yle Puheella alkaen kello 18. Lähetyksessä kuullaan tunnelmia vaihtoaitiosta, hallin käytäviltä ja yleisöltä.

– Mun pelinumero on 96,0. Pelaan Sari Raution ketjussa. Myös Teija Arwidsson on samassa ketjussa. Hokkarit on, mutta ei teroitettu. Olen pelannut Rengon Nummenkylän kentällä maalissa. Ainut paikka, missä en ole tiellä. Enkä kaatuile pahasti. Jännittää, kertoo Kati tunnelmiaan.

Jäällä nähdään useita julkisuuden henkilöitä. Peliin osallistuvat muun muassa Isac Elliot, Samu Haber,** Samae Koskinen, Lieminen, **Reino Nordin,** Signmark, **Katja Ståhl, Koop Arponen, Noora Räty,** Mikko Peltola** ja Piia Pasanen.

Mokoma-yhtyeeltä jäälle luistelee kokonainen hyökkäysketju: AaltoAnnalaSaikkonen.

MyösHämeenlinnan Pallokerho eli HPK on vahvasti mukana ottelussa: jäällä nähdään joukko legendaarisia HPK-pelaajia, kuten Marko Palo, Marko Tuulola, Jukka Laamanen, Tony Virta jaJyrki Louhi sekä HPK F06 -juniorijoukkue.

Kati Turtola ja Laura Hossi jännitävät studiossa
Aamujuontaja Kati Turtola (vas.) uskaltautuu jäälle julkimoiden sekaan hyväntekeväisyysottelussa. Uutisjuontaja Laura Hossi jännittää katsomon puolella.Yle

Erikoisottelu pelataan kolmessa erässä. Tapahtuma on ikärajaton ja ilmainen, mutta järjestäjät toivovat lahjoituksia Nenäpäivän keräyslippaisiin, joita on paikan päällä.

Halliin pääsee sisälle kello 17.00.

Nenäpäivä-keräykseen voi osallistua myös kannustamalla joukkueita lahjoitustekstiviestillä, johon kirjoitetaan PUHETÄHTI tai PUHENENÄ. Viesti tulee lähettää numeroon 16499 ja sillä lahjoittaa kymmenen euroa kehitysmaassa asuvan lapsen kouluttamiseen.

Lisää tapahtuman Facebooksivuilla (siirryt toiseen palveluun).