Töttöröö!!! Nenäpäivään huipentuminen alkaa

Etelä-Karjalassa lipaskerääjät ja hulluttelijat alkavat olla valmiita perjantain Nenäpäivään. Nenäpäiväbändikin on vireessä.

Nenäpäivä
Sirkka haverinen
Yle

Eteläkarjalaiset ovat innolla lähteneet järjestämään nenäpäivätapahtumia perjantaiksi 7.11.2014

Imatralla Vuoksenniskan K-supermarketin kauppiaat järjestävät nenäpäivätempauksen kello 9 – 12. Tarjolla on rokkaa, Vuoksenniskan 8- ja 9-luokkalaisten musiikkia ja huutokauppa.

Imatrankoskella tapahtuu myös kävelykatu Koskenpartaalla ja läheisessä K-kaupassa. Saimaan ammattiopiston kokki- ja leipuriopiskelijat myyvät kello 11 – 13 soppaa ja leipää nenäpäiväkeräyksen hyväksi.

Lappeenrannan Oleksilla Sammon kokki- ja leipuriopiskelijat tarjoilevat klo 11 – 13 tekemäänsä soppaa, leipää ja pullaa. Tuotto nenäpäiväkeräykseen.

Lappeenrannan Prismassa kello 12 – 18 Lappeenrannan Unicefin lipaskeräys. Imatran Prismassa leijonaklubien järjestämä lipaskeräys

Lappeenrannan eurooppalaisten vaihto-opiskelijoiden järjestö järjestää kyykkäturnauksen kello 16 Kourulan kentällä. Tapahtumahumussa mukana musiikkia ja tarjolla mehua. Osallistumismaksut lahjoitetaan nenäpäiväkeräykseen

Imatran kylpylässä Entisten nuorten ilta kello 19.30 alkaen, illalliskortteja myynnissä hintaan 50 euroa!

Parikkalassa nenäpäivän lipaskeräys S-Marketin edessä klo 9–16 ja Särkisalmen ABC-asemalla klo 9.30–16. Kerääjina ovat LC Parikkala ja LC Parikkala/Siikalahti.

*Sunnuntaina 9. marraskuuta *Lappeenrannan palveluskoirayhdistys järjestää Match show’n ja Mölli-ralli-tokon kello 9.30 Agilityhallin pihalla osoitteessa Totokatu 5. Tapahtuman osallistumismaksujen tuotto nenäpäiväkeräykseen.

Saimaan seuratanssijat järjestää Nenäpäivätanssit Vuoksenniskan työväentalolla kello 17 – 22, Pekkaniskan Pojat tanssittaa

Nenäpäivä alkaa radiossa heti aamulla

Nenäpäivän vietto alkaa Etelä-Karjalan Radiossa heti aamulla kello 6.30. Nenät vetävät päähänsä silloin Sirkka Haverinen ja Petri Kivimäki sekä aamun uutistoimittaja Riitta Pihlaja.

Yle Etelä-Karjalan Nenäpäiväbändi lähtee keikkailemaan jo aamutuimaan. Ensimmäinen on jo kello 8.30. Internetin välityksellä voit katsoa Nenäpäiväbändin esiintymistä Myllymäen koululta kello 9.55 alkaen Yle Etelä-Karjlan sivuilla.