Robin Williamsin kuolisyytutkimus valmistui

63-vuotias Williams löydettiin kuolleena 11. elokuuta kotoaan San Franciscon pohjoispuolelta. 

elokuvat
Näyttelijä Robin Williams.
Robin Williams.Tracey Nearmy / EPA

Näyttelijä Robin Williamsilla ei ollut alkoholia tai lääkeaineita veressään, kun hän teki itsemurhan viime elokuussa, kertovat Williamsin kuolinsyytutkijat. Sen sijaan näyttelijää oli vaivannut viime aikoina lisääntynyt vainoharhaisuus.

Williamsilla oli aiemmin elämänsä aikana kärsinyt masennuksesta, ahdistuneisuudesta ja pakkomielteisyydestä. Lisäksi hänellä oli äskettäin diagnosoitu Parkinsonin tauti, kerrotaan kuolisyytutkimuksessa.

Oireita Parkinsonin taudista oli havaittu jo vuonna 2011, mutta lopullinen diagnoosi saatiin viime vuoden marraskuussa.

Hän oli taistellut vuosikausia päihdeongelmaa vastaan. Alkoholin takia hän oli ollut kuntoutuksessa edellisen kerran aiemmin kesällä.

Tutkimuksen mukaan Williams oli hirttäytynyt, mutta hänessä havaittiin myös merkkejä yrityksistä katkaista vasemman ranteen verisuonia.

Williams ei jättänyt jälkeensä mitään viestiä. 63-vuotias Williams löydettiin kuolleena 11. elokuuta kotoaan San Franciscon pohjoispuolelta. Ruumista ei löydetty heti, koska Williams oli nukkunut eri huoneessa kuin hänen vaimonsa. Williamsilla oli taipumus puhua unissaan, joskus kovinkin äänekkäästi.

Lähteet: AFP