1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Tampereen rantatunnelia louhittu vuos​​​​i – miten työmaa vaikuttaa arkeesi?

Tampereelle rakennettavaa Suomen pisintä maantietunnelia on räjäytelty kohta vuosi. Onko rantatunnelin rakennustyömaa on vaikuttanut sinun elämääsi? Yle Tampere valmistelee tunnelityömaasta juttukokonaisuutta, jossa haluamme kuulla myös yleisön kokemuksia.

Kotimaan uutiset
Rantatunnelityömaan suuaukko Tampereen Santalahdessa on aivan asuintalojen vieressä.
Petri Aaltonen / Yle

Tampereen Rantaväylän tunnelin louhinta on kestänyt pian vuoden ja räjäytystyö on edennyt puoliväliin. Työtä tehdään alueella, jossa asuu kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Haluaisimme tietää, miten työmaa on vaikuttanut esimerkiksi työmaan vaikutusalueella asuvien tai valtatie 12:lla liikkuvien arkeen. Tärisyttävätkö räjähdykset asuntoasi? Miten työmaa on mielestäsi järjestetty? Mitä mieltä olet tunnelin rakentamisesta nyt?

Työn alla olevassa juttukokonaisuudessa mm. kerromme, mitä maan alla tapahtuu. Voit myös kysyä, jos mielessäsi on asioita, joita haluaisit tietää Tampereen rantatunnelista tai maanalaisesta rakentamisesta yleensä.

Vastaa oheisella lomakkeella neljään lyhyeen kysymykseen. Voit liittää mukaan yhteystietosi, jos Yle Tampereen toimitus saa olla sinuun yhteydessä.

Voit jakaa ajatuksesi tai kuvasi myös sosiaalisessa mediassa (Twitter, Instagram) aihetunnisteella #rantatunneli.

Kysely on suljettu. Kiitos kaikille vastaajille!

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue seuraavaksi