Pohjoiskarjalaisella miehellä uskomaton viikonloppu - ensin metsällä 2,7 kilon metso, sitten 2,7 miljoonan lottovoitto

Pohjoiskarjalaisella miehellä oli uskomaton ja enteellinen viikonloppu lokakuussa. Mies nimittäin lähti sunnuntaiaamuna isänsä kanssa metsälle ja saaliiksi tuli ukkometso, joka painoi punnituksen mukaan 2,7 kiloa. Saman päivänä selvisi myös, että lottoarvonnassa oli tullut 2,7 miljoonaa euroa.

Kotimaa

Lokakuinen viikonloppu jää varmasti pohjoiskarjalaisen miehen mieleen. Ensin metsäreissulla saatiin saaliiksi ukkometso, joka painoi 2,7 kiloa, sitten tuli suurpotti lotossa.

Lokakuinen pyhäpäivä sai uuden käänteen, kun paluumatkalla jahtireissulta kuultiin, että Liperiin oli edellisen illan lottoarvonnassa osunut 2,7 miljoonan euron lottopotti. Metsämies muisti palautteensa viikolla pelatun lottorivin Liperin Ylämyllyn Shellille. Niinpä kotiin palattua kaivettiin tosite esille ja sitten ryhdyttiin tarkistamaan lottokuponkia.

Voittosumma oli sama kuin metsolla oli painoa

Tarkistus paljasti, että lotossa oli tullut 2,7 miljoonan täysosuma.

– Tuntui aika uskomattomalta tajuta, että juuri minä olin se voittaja, josta radiossa puhuttiin. Ja vielä hassu sattuma, että se metsäreissulla saatu metso oli täsmälleen 2,7 kilon painoinen ja lottovoitto 2,7 miljoonaa euroa, kertoi mies Veikkaukselle.

Voittorivi tarkistettiin vielä sanomalehdestä, ennen kuin asiasta lähdettiin kotiin kertomaan vaimolle. Vaimo ihmetteli, onko jotain tapahtunut, koska mies näytti kovin kummalliselta.

– Ihmettelin jo ovella, että miten tuo mies näyttää niin kummalliselta. Että mitä nyt on tapahtunut, vaimo muistelee muutama viikko voiton jälkeen.

Vaimo kertoi myös, että pää meni sen verran pyörälle, että tuli keitettyä kahdelle ihmiselle vahingossa kymmenen kananmunaa.

Veikkauksen mediapalvelusta kerrotaan vielä, että pariskunnan täytyi pitää 2,7 miljoonan euron arvoinen lottotosite tallessa muutaman viikon ajan, ennen kuin he pääsivät Veikkauksen pääkonttorille lunastamaan voittoa.

Mies kertoo säilyttäneensä tositetta tämän ajan työpaikkansa pukukaapissa.

Pariskunta on kertonut maksavansa lainat pois ja koirakin kuulemma pääsee ihan oikealle trimmaajalle.