Hyppää sisältöön

Sipilä: Menokurissa kenenkään ei kannata odottaa uutta jaettavaa

Tulevien eduskuntavaalien kampanjoinnista puheenjohtaja Juha Sipilä totesi puolueväelleen Porissa, että toisia ei saa mollata eikä tahallisesti ymmärtää väärin.

Oppositiopuolue keskusta lähtee kohti kevään eduskuntavaaleja teemalla "Suomi kuntoon". Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä muistutti tänään puoluevaltuuston kokouksessa Porissa, että edessä on vaikeat talkoot.

Sipilän mukaan menokuri tarkoittaa käytännössä sitä, että uutta jaettavaa ei ole.

– Sellaisia odotuksia ei saa olla kenelläkään, Sipilä sanoi.

Keskustan mukaan yksityiselle puolelle on luotava 200 000 uutta työpaikkaa ja velaksi eläminen on lopetettava. Sipilä kertoi, että keskusta ei halua elvyttää velalla, vaan se on valmis käyttämään valtion omaisuutta kasvun ja tuottavuuden aikaansaamiseksi.

Keskustan suhtautuminen sotilasliitto Natoon on Juha Sipilän mukaan ennallaan.

– Suomi on sotilaallisesti liittoutumaton ja keskusta ei pidä Nato-jäsenyyden hakemista ajankohtaisena, puheenjohtaja toisti.

Tulevien eduskuntavaalien kampanjoinnista Sipilä totesi puolueväelleen, että toisia ei saa mollata eikä tahallisesti ymmärtää väärin.

– Voimme olla monista asioista tiukasti eri mieltä poliittisten kilpakumppaneiden kanssa ja olemme valmiita keskutelemaan niistä tiukasti, hän kuitenkin lupasi.

Keskustan puoluevaltuuston puheenjohtajaksi valittiin odotetusti Hämeenkyrön kunnanhallituksen puheenjohtaja Jouni Ovaska. Keskustan kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen oli jo aiemmin vetäytynyt kilvasta. Myös Väyrynen esitti lopulta Porissa Ovaskaa puoluevaltuuston puheenjohtajaksi.

.
.