Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Yrittäjä-ilta

Tiistaina 2.12.2014

Miten Suomi saadaan yrittämällä uuteen nousuun? Seuraa ja osallistu A2 Yrittäjä-iltaan äänestämällä, miten studiovieraat pärjäävät. Kerro ajatuksesi aiheesta sosiaalisessa mediassa tunnisteella #a2ilta.

Kuka studiovieraista pärjää parhaiten?

Anna äänesi sille A2 Yrittäjä-illan studiovieraalle, joka mielestäsi pärjää keskustelussa parhaiten klikkaamalla peukkua. Sinulla on käytössäsi vain yksi ääni, mutta voit vaihtaa sen kohdetta ohjelman aikana niin monta kertaa kuin haluat. Tulokset päivittyvät minuutin välein.

Äänestys on päättynyt, kiitos osallistumisesta!

Onko sinulla ajatus, miten Suomesta tulisi konkreettisesti yrittäjämyönteisempi maa? Kerro ehdotuksesi, tykkää toisten ehdotuksista ja osallistu keskusteluun Twitterissä tunnisteilla #a2raati #a2ilta.

@YleA2 retewiittaa parhaita ehdotuksia, ja suosituimpia käsitellään tv-lähetyksessä. Mukana keskustelussa mm. seuraavat yrittäjät: Christina Forsgård, @kittikatti, Netprofile; Sampo Kaulanen, @SampoKaulanen, Jounin kauppa; Timo Nisula, @piirimyyja, Kouvolan lakritsi; Heidi Ekholm-Talas, @EkholmTalas, sarjayrittäjä; Ari Tulla, @betterdoctor, Betterdoctor ja Simo S. Hämäläinen, @simoshamalainen, Profia.