Saariston Rengastien elämyksistä syntyi englanninkielinen elokuva

Pyöräilyretkestä Saariston Rengastiellä on julkaistu elokuva netissä. Varsinais-Suomen liitto, Turku Touring ja Paraisten kaupunki toteuttivat elokuvan yhteistyössä.

Kotimaa
Mies onkii Iniössä auringonlaskun aikaan
Varsinais-Suomen liitto

Elämysmatkasta Saariston Rengastiellä on syntynyt elokuva englanniksi. ”The Archipelago Trail” -elokuvassa Alistair Logan näkee saariston kauneimmat paikat, maistaa herkullisimpia lähiruokia ja juomia sekä tapaa mukavia ihmisiä. Hän huomaa, ettei kalastuskaan ole niin helppoa kuin luulisi.

– Uskomme, että elokuvan myötä monet kiinnostuvat maailman upeimmasta saaristosta, kertoo Varsinais-Suomen liiton viestintävastaava Jessica Ålgars-Åkerholm.

Elokuva on julkaistu YouTubessa, yhteistyötahojen verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Elokuvan ovat tilanneet ja maksaneet yhteistyössä Varsinais-Suomen liitto, Turku Touring ja Paraisten kaupunki.

– Saariston Rengastiestä ei ole ennen tehty pitkää elokuvaa. Koska kieli on englanti, se sopii myös kansainväliseen markkinointiin, iloitsee Paraisten kaupungin matkailupäällikkö Niclas Gestranius.

Lähteet: Varsinais-Suomen liiton tiedote