Kinno sai uuden toimitusjohtajan

Kouvola Innovation Oy:n hallitus on nimittänyt MBA Martti Husun, 57, Kinnon uudeksi toimitusjohtajaksi. Edellinen toimitusjohtaja irtisanoutui viime talvena.

johtajat
Kouvola Innovationin toimitilat sijaitsevat Kouvolan Kasarminmäellä
Juha Korhonen / Yle

57-vuotias MBA Martti Husu on valittu Kouvolan seudun kehittämisyhtiön Kinnon uudeksi toimitusjohtajaksi. Husu on tehnyt mittavan kansainvälisen uran suomalaisissa globaalisti toimivissa teknologiayhtiöissä Metsossa ja Vaisalassa. Metso Automaatiolla Martti Husu on työskennellyt sekä myynnissä että markkinoinnissa että petrokemian liiketoiminnan johtajana Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan liiketoiminta-alueilla.

Vaisalassa Husu on työskennellyt muun muassa yrityssuunnittelujohtajana ja Meteorologia-liiketoimintayksikön johtajana. Viimeiset puolitoista vuotta Martti Husu on työskennellyt innovation management -yritys Spinversen Venäjän liiketoimintojen johtajana. Martti Husu on suorittanut ylioppilastutkinnon Kouvolan Lyseon lukiossa ja koneinsinöörin opinnot Kotkan teknillisessä oppilaitoksessa. MBA-tutkinnon hän on suorittanut Helsingin Kauppakorkeakoulussa.

Edellinen toimitusjohtaja Asko Pesonen irtisanoutui talvella. Syynä oli luottamuspula toimitusjohtajan ja yhtiön hallituksen välillä.