Yrjö Ronkaisesta Savon Yrittäjien puheenjohtaja

Lapinlahtelaisyrittäjä voitti puheenjohtavaalin selvällä enemmistöllä. Hän on työvaatteita valmistavan Varpuke Oy:n toimitusjohtaja.

Työvaatteiden valmistus
Yrjö Ronkainen
Savon Yrittäjät

Savon Yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi on valittu lapinlahtelainen Yrjö Ronkainen.

Hänet valittiin järjestön johtoon syyskokouksessa torstai-iltana suoraan äänestyksen ensimmäisellä kierroksella. Ronkainen sai 81 ääntä kaikkiaan 125:stä äänestä.

Yrjö Ronkainen on Lapinlahden Varpaisjärvellä toimivan työvaatevalmistaja Varpuke Oy:n toimitusjohtaja. Hän on myös Varpaisjärven Yrittäjien puheenjohtaja sekä Savon Yrittäjien kansainvälistymistoimikunnan puheenjohtaja.

Savon Yrittäjien puheenjohtajan paikkaa tavoittelivat myös Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja Pasi Pitkänen ja Kiuruveden Yrittäjien puheenjohtaja Tarja Arbélius. Edellinen puheenjohtaja, pielavetinen Matti Rönkkö ei ollut enää ehdolla.

Savon Yrittäjät myönsi syyskokouksessa myös Vuoden Yrittäjäteko -palkinnon. Sen sai järjestön kunniapuheenjohtaja, Kiinteistökehitys Ko-Va Oy:n toimitusjohtaja, kuopiolainen Väinö Korhonen. Korhonen on mm. Pohjois-Savon yrityskummihankkeen alullepanija.