Fläsh-tapahtuma veti satoja Rovaniemen nuoria urheiluopistolle

Rovaniemen Santa Sportissa on menossa iso fläsh-tapahtuma, joka on suunnattu erityisesti ammattiin opiskeleville nuorille. Pääteemana on yrittäjyys ja innovointi. Iltapäivään jatkuvaan tapahtumaan odotetaan päivän mittaan jopa yli kahdeksaasataa nuorta.

Kotimaa
Alf Rehn
Rovaniemen Fläsh-tapahtuman yksi pääpuhuja oli taloustieteen professori Alf Rehn. Hän on maailmallakin korkealle arvostettu ajattelija ja puhuja.Vesa Vaarama /Yle

Fläsh 2.0 –tapahtuma keräsi jo aamupäivällä reilun nelisensataa nuorta kuulemaan puhujien ajatuksia yrittämisestä, luovuudesta, tulevaisuuden bisnesmahdollisuuksista ja periksiantamattomuudesta.

Tapahtumassa yhtenä pääpuhujana on Åbo Akademin taloustieteen prosessori Alf Rehn. Hänet on valittu muun muassa kansainväliselle Thinkers 50 –listalle, jossa on listattu maailman arvostetuimpia ajattelijoita.

Muina puhujina on muun muassa Pekka Hyysalo, urheilussa vammautunut periksiantamaton selviytyjä sekä useita lappilaisia yrittäjiä.

Tapahtuman järjestävät Inspiroiva Alariesto ja Unelmatehdas-hanke sekä Rovaniemen Kehitys Oy:n Starttipaja, Lapin ammattiopiston Yrittäjyyskoulu ja Lapin ammattikorkeakoulu yhteistyössä Lapin Liiton, Lapin yrittäjät ry:n, Elisan ja Lähi-Tapiolan kanssa.