Humalassa ojaan Nilsiässä – yrittivät ryöstää auttajalta auton

Ulosajo sattui maanantai-iltana Kangaslahdentiellä. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Joukkio yritti turman jälkeen ryöstää auttamaan pysähtyneen sivullisen auton.

Kangaslahti, Rautavaara

Neljä ihmistä loukkaantui maanantaina-iltana Kuopion Nilsiässä, kun humalaisen kuljettama auto suistui ulos tieltä Kangaslahdentiellä. Ulosajo sattui kello 20 jälkeen.

Henkilöauto oli ollut matkalla Kangaslahdentietä Palonurmen suunnasta Rautavaaran suuntaan, kun se Syväriläntien jälkeen oikealle kaartuvassa kaarteessa ajautui ulos tieltä vasemmalle puolelle törmäten lopulta puihin.

Autoa kuljetti noin 40-vuotias mies, kyydissä oli lisäksi kolme naista, joista yksi oli auton omistaja. Kaikki saivat jonkinasteisia vammoja ja heidät kuljetetettiin sairaalaan.

Poliisi tutkii ulosajoa muun muassa törkeänä rattijuopumuksena ja vammantuottamuksena. Poliisin mukaan joukkiota epäillään myös auttamaan pysähtyneen henkilön auton ryöstöyrityksestä. Epäiltyjä ei ole vielä päästy kuulustelemaan, sillä kaikki ovat poliisin mukaan sairaalahoidossa vammojen vuoksi.

Päivitetty kello 10.36: Osallisten epäillään yrittäneen ryöstää auttamaan tulleen henkilön auton.