1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Annica Sällylä innostuu työstään joka päivä uudelleen

Tanssistudio Bouncen perustaja Annica Sällylä sai kipinän rytmiliikuntaan jo äidinmaidossa. TV:n jumppaohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tulleen Anne Sällylän tytär jatkaa äitinsä jalanjäljissä. Innostus ei ole edelleenkään hiipunut, vaan Annica saa voimaa toisten liikuttamisesta.

Kotimaan uutiset
Annica Sällylä
Kati Siponmaa /Yle

Keminmaassa vuodesta 2011 omaa tanssistudiotaan pyörittänyt Annica Sällylä on kotoisin Tampereelta. Etelä-Lappiin nuori nainen päätyi klassisesti rakkauden perässä.

– Kavereiden kanssa lähdimme joitakin vuosia sitten Leville ja sen reissun seurauksena huomasin asuvani Keminmaassa, naurahtaa Sällylä.

Vaikka Lappiin vetänyt rakkaus on sittemmin hiipunut, innostus liikkumista kohtaan ei hyydy tämän naisen kohdalla koskaan.

– Itsellä on säilynyt innostus ihan sataprosenttisesti. Kun hakee koko ajan uusia ideoita ja pitää itsensä virkeänä, niin koen, että into vain kasvaa.

Into kasvaa, yritys kasvaa

Yli 300 lasta ja nuorta tanssittava Sällyllä laittaa lisäksi liikkumaan satakunta yritysasiakasta viikoittain ja työllistää itsensä lisäksi myös kaksi tanssinopettajaa.

Yrityksen kotipitäjän Keminmaan lisäksi tunteja pidetään nykyisin myös Kemistä löytyneissä vuokratiloissa.

Menestyminen on sitä, että saa tehdä sitä mistä tykkää ja saa muutkin innostumaan siitä.

Annica Sällylä

Sällylä kiittelee tuuriaan siitä, että aika tanssikoulun perustamiselle oli oikea. Kysyntää varsinkin ilta-aikaan pidettäville tunneille on ollut alusta asti.

Yrityksen alulle pistämisessäkin nainen laittoi itsensä likoon.

– Into oli niin palava, että sitä teki kaikkensa onnistumisen eteen. Jaoin keskellä yötä mainoksia jokaiseen postilaatikkoon, Annica heittää esimerkin.

Aina sata lasissa

Sällylä sanoo ymmärtäneensä, ettei alussa tehty kova työ yksin riitä, vaan yrittäjän on lunastettava paikkansa joka päivä uudelleen.

– Mitään ei saa pitää itsestäänselvyytenä. Esimerkiksi tänäkin iltana vedän tanssitreeneissä parhaan setin, että tulevat varmasti ensi viikolla uudestaan.

Menestymisen resepti on liikuttavalle yrittäjälle jotain muuta kuin rahalla tai julkisuudella mitattava asia.

– Menestyminen on sitä, että saa tehdä sitä mistä tykkää ja saa vielä muutkin innostumaan siitä, Sällylä kiteyttää.

Lue seuraavaksi