Kotkan Meripäivien ydin rakentuu Arto Tolsa -areenalle – ohjelmajärjestäjä vaihtuu

Kotkan Meripäivien konserttijärjestäjäksi on valittu ohjelmatoimisto Fullsteam Agency. Sopimus uuden kumppanin kanssa on kaksivuotinen ja se kattaa ensi kesän ja vuoden 2016 tapahtumat. Ensi kesäksi rakennetaan yhtenäisempää kaupunkitapahtumaa.

Kuva: Yle / Raine Martikainen

Kotkan Meripäivät siirtyvät ensi kesänä Arto Tolsa -areenan ympäristöön. Meripäiväkatu kulkee jalkapallostadionilta Sapokkaan. Paikka tulee olemaan sama myös vuonna 2016 Kantasatamassa alkavien rakennustöiden vuoksi.

Meripäiväareenan konserttijärjestäjäksi on valittu ohjelmatoimisto Fullsteam Agency. Fullsteam tunnetaan muun muassa nimekkäiden ulkomaalaisartistien maahantuojana. Ohjelmatoimisto edustaa myös noin sataa kotimaista yhtyettä.

Areenatoimija muun muassa rakennuttaa areenan ja kiinnittää konserttien esiintyjät. Fullsteamin kumppanuussopimus koskee kesien 2015 ja 2016 tapahtumia.

Kotkan Meripäivien artistivalintoja ja markkinointia on tarkoitus yhtenäistää. Koko festivaalia pyritään kehittämään yhtenä kokonaisuutena mukaan lukien Meripäivä-areena ja Lasten Meripäivät.

Kaupunkitapahtumaan halutaan houkutella kävijöitä entistä laajemmalta alueelta. Lapset, perheet ja nuoret halutaan nostaa kohderyhmien kärkeen. Esimerkiksi lapsille ja nuorille suunnattu ohjelma muuttuu maksuttomaksi.