Pikkuinen kääpiövuohi Benjamin villitsee maailmalla – miljoonia faneja yli 40 maassa

Yleisradioyhtiö BBC:n Facebook-päivitys ja -juttu on suosittu niin Yhdysvalloissa, Australiassa, Intiassa, Japanissa kuin Chilessäkin.

Ulkomaat
kääpiövuohi juo tuttipullosta
BBC

Äitinsä hylkäämästä englantilaisesta kääpiövuohikilistä on tullut maailmanlaajuinen nettihitti, Britannian yleisradioyhtiö BBC kertoo (siirryt toiseen palveluun). BBC:n Yorkshiren toimitus kertoi pikkukaverista noin viikko sitten. Nyt toimituksen Facebook-päivityksen on lukenut yli 28 miljoonaa ihmistä, ja videojuttu on katsottu yli 10 miljoonaa kertaa.

– Hänen äitinsä synnytti kaksoset, mutta ei valitettavasti pystynyt imettämään molempia. Siksi pidämme huolta hänestä ja imetän häntä pullolla. Hän syö viisi tai kuusi kertaa päivässä. Ensimmäinen kerta on neljältä aamulla, Tom Horsfield kertoo BBC:n Facebook-sivulle ladatussa jutussa. (siirryt toiseen palveluun)

Benjy seuraa adoptioisäänsä Tom Horsfieldiä kaikkialle. Ja nyt Benjyä seurataan ympäri maailman yli 40 maassa. Facebook-päivityksen on lukenut yhdeksän miljoonaa amerikkalaista, ja sitä on jaettu Australiaa, Japania, Intiaa ja Chileä myöten.

– Kaikki rakastavat häntä. Hänellä on luonnetta. Hän on melkoinen esiintyjä. Hän pitää ihmisten kengännauhojen pureskelusta. Hän pureskelee kaikkea, Tom Horsfield kertoo.

Kääpiövuohi on 5-viikkoinen, ja se kasvaa puolessa vuodessa noin labradorinnoutajan kokoiseksi. Se voi elää 20-vuotiaaksi.