Mistä olet lyönyt vetoa?

Ylen urheilutoimittaja Kaj Kunnas on kova lyömään vetoa. Eikä kovin hyvällä menestyksellä. Silloiselle Pelicans-valmentajalle Kai Suikkaselle hävitty veto johti keikkaan cheerleaderina SM-liigan finaaleissa. Moni vänkäystilanne kaverusten kesken johtaa vedonlyöntiin. Mistä sinä olet lyönyt?

Kotimaa
Kaj Kunnas cheerleaderin asussa
Kaj Kunnas ei ole aina pärjännyt kovinkaan kummoisesti jääkiekoaiheisissa vedonlyönneissä. Tässä makupala viime SM-liigakaudelta. Tomi Hänninen

Vedonlyönti on perinteinen tapa ratkaista kiistatilanteita. Se voi myös toimia kannustimena kaikenlaisessa kisailussa.

Itsensä julkinen nolaaminen on suosittu panos vedonlyömisessä. Viikko sitten maajoukkuehiihtäjä Martti Jylhä matkusti piukassa vaaleanpunaisessa trikoossa Davosiin.

Ylen toimittaja Kaj Kunnas viihdytti pari vuotta sitten liigafinaaliyleisöä cheerleaderin asussa. Syynä oli hävitty vedonlyönti, jossa voittavana osapuolena oli silloinen Pelicans-valmentaja Kai Suikkanen.

Viime keväänä Kunnas joutui syömään hatullisen vetyjä SaiPan menestyttyä yllättävän hyvin kiekkoliigassa.

Kansanedustaja Ben Zyskowicz joutui kustantamaan pullakahvit kokonaiselle pöytäseurueelle, kun Jan Vapaavuori ei edennyt Kokoomuksen puheenjohtajakisassa toiselle kierrokselle. Vastaavia tarinoita on vaikka kuinka paljon.

Mistä sinä olet lyönyt vetoa ja millaisin panoksin? Tai millaisia vedonlyöntitarinoita olet kuullut? Kommentoi ja keskustele!