Tässä ovat Kultainen Venla -finalistit – Ylen ohjelmat monessa kategoriassa mukana

Televisioakatemian julkaisemalla listalla Kultainen Venla -finalistien joukossa Yleltä ovat muun muassa Docventures, Sami Yaffa – Sound Tracker ja #lovemilla3.

Sami Yaffa. Kuva: Yle

Televisioakatemia julkaisi maanantaina listan ehdokkaista, jotka kilpailevan tammikuussa jaettavista Kultaisista Venloista.

Televisioakatemia ry:n (siirryt toiseen palveluun) valitsemat finalistit edustavat jokaisen kilpailukategorian kolmea eniten ääniä saaneita ehdokkaita.

Ajankohtais- ja asiaohjelmissa Kultaisesta Venlasta kilpailevat Ylen TV2:n Docventures ja Yle TV1:n Dokumenttiprojekti: Piripäiväkirja.

Keskusteluohjelmien sarjassa mukana on Ajankohtainen kakkonen teemailta: Venäjä. Lasten ja nuorten ohjelmien Kultaisesta Venlasta kisaavat Yleltä #lovemilla3 ja Ihan sama.

Sami Yaffa – Sound Tracker on finalistiehdokkaana musiikkiohjelmien kategoriassa.

Kaikki finalistit ja kategoriat ovat nähtävissä tästä linkistä (siirryt toiseen palveluun).

Myös yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan 15.12.2014–12.1.2015 välisenä aikana. Äänestämään pääsee tästä linkistä (siirryt toiseen palveluun).

Kultainen Venla-gaala järjestetään Suomen kansallisoopperassa perjantaina 16. tammikuuta. Suoraa lähetystä voi seurata MTV3-kanavalla klo 20.05 alkaen.