Hokki joulutauolle viiden maalin voitolla – myös Jari Viuhkola maalin makuun

Kajaanilaiset voittivat KeuPa HT:n keskiviikkona 6–1 (5–1, 0–0, 1–0), ja aloittavat viikon mittaisen joulutaukonsa sarjataulukon viidennellä sijalla. Valmentajaa tilanne miellyttää.

urheilu
Jari Viuhkola
Harri Nousiainen / Yle

– Sarjasijoitus on meille rehellinen, ja olemme aika lailla siinä, missä pitää ollakin. Yläpuolella oleville joukkueille olemme hävinneet useammin kuin ne voittaneet, kertoi valmentaja Jari Laukkanen ottelun jälkeisessä tiedotustilaisuudessa (siirryt toiseen palveluun).

– Paljon on kehitytty syksyn aikana, vaikka vielä on tehtävää joka osa-alueella. Perjantaina pidämme vielä harjoitukset, ja sitten olemme viikon lomalla.

Vierasjoukkueen kotimatka Keuruulle piteni etenkin Hokin tehokkaan ensimmäisen erän myötä.

– Emme olleet valmiina peliin. Maalin edestä lapioitiin kaikki kiekot sisään ensimmäisessä erässä. Toinen ja ja kolmas erä oli sellaista peliä, jolla olisi alusta asti pystytty pelaamaan voitosta. Emme olleet tarpeeksi kärsivällisiä ja fiksuja, kertoi toiseksi viimeiseltä eli 11. sijalta joulutaukonsa aloittavan KeuPa HT:n valmentaja Jussi Tupamäki.

– Mutta kyllä Hokkia vastaan olisi nyt ollut aika vaikea pärjätä. Syyskaudella meistä on puristettu ne mehut, mitä on pystytty.

Oliko KeuPa vähän bussijaloillakin liikkeellä, mutta laitan ottelun hyvän alun oman valmistautumisen piikkiin. Pelaajat tekivät hyvän työn.

Jari Laukkanen

Hokin jokaisen kuudesta maalista (siirryt toiseen palveluun) teki eri pelaaja. Myös hyökkääjä Jari Viuhkola teki ensimmäisen maalinsa Hokki-paidassa ja samalla ensimmäisen maalinsa Mestiksessä. Viidennen ottelunsa tänä kautena pelannut Viuhkola teki Hokin kuudennen maalin kolmannessa erässä ylivoimalla.

Hokki-valmentaja Jari Laukkanen kertoi, että otteluun valmistautuminen oli tällä kertaa enimmäkseen pelaajien vastuulla.

– Valmistautumisen suhteen heitin palloa pelaajille, ja he ottivat hyvin koppia. Oliko KeuPa vähän bussijaloillakin liikkeellä, mutta laitan ottelun hyvän alun oman valmistautumisen piikkiin. Pelaajat tekivät hyvän työn. Peli oli taputeltu ensimmäisen erän aikana.

Korjaus 18.12.2014 klo 8.12: Korjattu KeuPa HT:n kotipaikaksi Keuruu.