Jessie J, John Hiatt ja Beth Hart Pori Jazzeille

Englantilainen pop-tähti Jessie J saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa ensi kesänä. Hänen kappaleensa ovat monelle tuttuja myös radiosta. Pori Jazz julkisti tänään useita ensi kesän festivaaliesiintyjiä. Juurimusiikin ystäviä kiinnostanevat ainakin John Hiatt ja Beth Hart.

Kuva: Pori Jazz

Kotimaansa suurimpien tähtien joukkoon noussut Jessie J esiintyy Pori Jazzeilla perjantaina 17.7.2015. R&b-, pop- ja soul-laulajan sekä lauluntekijän kappaleista suomalaisille ovat tuttuja muun muassa Domino, Price Tag ja Do It Like A Dude, joita on soitettu runsaasti myös radiossa.

Bluesrockin kuumimpiin nimiin kuuluvat Beth Hart esiintyy festivaaleilla torstaina 16.6. Hän esiityi Suomessa ensimmäistä kertaa marraskuussa Tavastialla. Hartin kanssa samana päivänä Kirjurinluodon lavalle nousee myös John Hiatt, joka lukeutuu USA:n arvostetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin. Hän aloitti uransa jo 1970-luvulla ja on julkaissut 22 studioalbumia.

Festivaalin uusiin kiinnityksiin lukeutuvat myös muun muassa Melissa Aldana & Crash Trio sekä GoGo Penguin. Jokaisella Jazz-festivaalilla esiintynyt rumpali Reiska Laine puolestaan esiintyy huilisti-saksofonisti Juhani Aaltosen kvartetissa.

Pori Jazz järjestetään ensi kesänä 50. kertaa. Festivaalin koko ohjelmisto julkaistaan myöhemmin.