1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Liukas tie syynä Juvan onnettomuuteen – kaksi loukkaantunutta viety sairaalaan

Etelä-Savossa Juvalla Nuutilanmäen liittymässä sattui torstaina aamupäivällä paha liikenneonnettomuus. Onnettomuudessa loukkaantui kaksi henkilöä, joista toinen vakavasti. Liikenne Valtatie viidellä ruuhkautui hetkeksi, mutta onnettomuuspaikan raivaustyöt ovat nyt ohi ja liikenne kulkee normaalisti.

Juvalla sattui vakava liikenneonnettomuus.
Etelä-Savossa Juvalla Nuutilanmäen kohdalla tapahtunut onnettomuus ruuhkautti liikenteen.

Loukkaantuneet on viety Mikkelin keskussairaalaan hoitoon. Onnettomuudessa henkilöauto törmäsi tiellä heittelehtineeseen autonkuljetusperävaunuun. Lisäksi yksi henkilöauto ajoi tieltä ulos väistäessään tilannetta.

– Lyhyesti on saatu sen verran tietoon, että latvialaisen miehen kuljettaman kuorma-auton perässä on ollut traileri, jonka päällä on ollut henkilöauto. Jostain syystä traileri alkoi heittelehtiä, ja Mikkelin suunnasta tullut henkilöauto törmäsi trailerin perään. Lisäksi yksi henkilöauto väisti tilannetta pientareen puolelle, kertoo Mikkelin poliisilaitoksen ylikonstaapeli Jari Kolistaja.

Viitostie on ollut tänään todella liukas, ja paikoin tie on lähes peilijäässä.

– Lähtökohtaisesti onnettomuuden syynä on tien liukkaus. Trailerin sidontoja tarkastellaan myöhemmässä vaiheessa, Kolistaja toteaa.