Rumpali laittoi joulusiivouksessa mattotelineen pölisemään ja jytisemään – video riemastuttaa nettiväkeä

Joulusiivous on monille vastentahtoista puuhaa, mutta ei forssalaiselle postimiehelle Jyrki Iivanaiselle. Hän teki mattotelineelle sohvatyynyistä ja matosta rumpusetin. Puhdasta jälkeä syntyi. Lapsekas video riemastuttaa yleisöä verkossa.

Kotimaa
Rumpali soittaa sohvatyynyjä ja mattoa
Jyrki Iivanainen päätti tehdä mattotelineellä joulusiivouksesta hauskaa. Jyrki Iivanaisen kotialbumi

Pikkupoikana vilkasluonteinen forssalainen Jyrki Veli-Matti Iivanainen kelpuutti rumpusetiksi kaikkea mitä kotoa löytyi: pesuvadit, kattilat, tyynyt, pöydät ja tyynyt.

Mieheksi ja perheenisäksi kasvanut Iivanainen päätti viime viikonvaihteessa kokeilla että vieläkö lapsettaisi ja irtoaisiko samat fiilikset kun rumpusetin rakentaisi tamppaustelineelle.

– Siinä tuli lapsuutta muisteltua. Ajattelin piruuttani, että täytyypä testata, toteaa postinjakaja Ylelle forssalaisessa rappukäytävässä.

Niinpä hän kokosi hetken mielijohteesta omakotitalonsa pihamaalle soittopelin joulusiivouksen ohessa.

– Pelkkä matto oli liian bassorummuksi lepsu, liian 70-lukulainen joten laitoin sohvatyynyt tueksi. Lattiatomit ja etutomit syntyivät sohvatyynyistä. Virveli tuli tyynystä.

– Annoin vanhimmalle lapselle kännykän ja sanoin että kuvaapa siitä. Hän tietysti hämmentyneenä että mitäs nyt tapahtuu.

Syntyi lyhyt ja hauska puolen minuutin videoklippi, jota miehen Facebook-sivuilla oli maanantaina käyty katsomassa jo lähes 15 000 kertaa.

Lyhyellä ja riemukkaalla videolla kuuluu että siivoussetti soi tanakasti, mutta tummasti.

Jyrki Veli-Matti Iivanainen on nykyään Forssan postissa töissä, mutta vapaa-aikanaan mies soittaa rumpuja parissakin orkesterissa. Rockia ja bluesia hän paukuttaa Lazy Moose-yhtyeessä ja iskelmällisempää musiikkia Veli-Matin Viihdeorkesterissa.

Video suosiosta kertoi ensimmäisenä verkkolehti Yhtiökatu. (siirryt toiseen palveluun)