Koodiviidakko on Pohjois-Pohjanmaan vahvin yritys

Suomen maakuntien vahvimmat yritykset on valittu nyt kahdeksatta kertaa. Pohjois-Pohjanmaalla valinta osui viestinnän ja markkinoinnin pilvipalveluja tuottavaan Koodiviidakkoon.

Yritystiedot
Koodiviidakon toimitusjohtaja Samuli Tursas
Yle

Oululainen Koodiviidakko on valittu Pohjois-Pohjanmaan vahvimmaksi yritykseksi. Valinnan tehneen Suomen asiakastiedon mukaan Koodiviidakon tunnusluvut ovat erinomaisia sekä taustatiedot ja maksukäyttäytyminen positiivisia. Vahvimmiksi voivat nousta yritykset, joille Asiakastieto on antanut luottoluokituksen AAA ta AA+. Palkinto myönnettiin nyt kahdeksatta kertaa.

Kiitos työntekijöille

Koodiviidakko tarjoaa markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja muunmuassa Ikealle, Mazdalle, Starbucksille ja useille valtionhallinnoille. Yhtiön liikevaihto on noin kahdeksan miljoonaa euroa ja vuosikasvu noin 35 prosenttia. Yhtiö työllistää 120 ihmistä, joista 90 Oulussa. Koodiviidakon toimitusjohtaja Samuli Tursas antaa kunnian menestyksestä työntekijöille.

Nuorilla on tekemisen meininki. Ilahduttavaa, että sen nakyy myös tuloksessa.

Samuli Tursas

- Kyllä se syy on ennen kaikkea ahkera työnteko ja loistava tiimi. Meillä on täällä Oulussa mahtava nuori porukka, jonka kanssa on mukava tehdä töitä. Nuorilla on tekemisen meininki. On ilahduttavaa, että se näkyy myös tuloksessa. Ja muutenkin Pohjois-Suomi on mahtava paikka tehdä töitä. Meille tulee osaavaa työvoimaa yliopistosta ja ammattikorkeakouluista, kehuu Tursas.

Koodiviidakko ei sopinut ulkomaiseen suuhun

Koodiviidakko on laajentanut toimintaansa viime vuodesta lähtien myös ulkomaille. Yhtiö on avannut toimistot Dubaihin, Berliiniin, Pariisiin ja Hong Kongiin. Ulkomailla yritys toimii Linana-nimellä.

- Silloin kymmenen vuotta sitten, kun yritys perustettiin, ei osattu kuvitella, että toimisimme joskus ulkomailla. Siksi nimeenkään ei kiinnitetty huomiota siitä näkökulmasta. Koodiviidakko on vaikea nimi ulkomailla ja siksi muualla kuin Suomessa nimenä on Liana, naurahtaa Tursas.

Tursas suhtautuu Koodiviidakon tulevaisuuteen luottavaisesti. Viestintä siirtyy yhä enemmän verkkoon. Siihen suuntaukseen sopii yhtiön toimiala eli ohjelmistojen rakentaminen digitaaliseen viestintään ja markkinointiin.

- Töitä on riittänyt paljon ja tulevaisuuskin näyttää oikein positiiviselta, hyrisee nuori ja dynaaminen toimitusjohtaja yrityksen viihtyisissä toimitiloissa.