Venäläisturistien määrä romahti – missä se näkyy?

Venäläisturisteja on tullut Suomeen huomattavasti vähemmän kuin vuosi sitten. Missä se näkyy ja miten se tuntuu sinun kotiseudullasi? Kerro tai jaa kuva.

Kotimaa
Venäläisturisteja Helsingin rautatieasemalla.
Yle

Suomeen uutta vuotta viettämään tulleiden venäläisturistien määrä Vaalimaalla on vähentynyt rajusti. Heitä on saapunut tämän viikon aikana päivittäin noin 3 000 henkeä vähemmän kuin vuosi sitten samaan aikaan.

Venäläisten turistien vähäinen määrä on huomattu ainakin Kanta-Hämeessä hotelleissa sekä Kaakkois-Suomessa kirpputoreilla. Myös Lappeenrannassa venäläisten asiakkaiden kato näkyy: erikoismyymälöissä on irtisanottu ja lomautettu henkilökuntaa.

Näkyykö ilmiö jollakin tapaa sinun kotiseudullasi? Miten? Kerro tai jaa kuva.

Voit osallistua keskusteluun alla. Kuvan voi lähettää alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen somedeski@yle.fi (siirryt toiseen palveluun). Kerrothan kuvan lisäksi myös missä kuva on otettu ja hieman siitä, mistä siinä on kyse.

Muistathan, että lähettämällä kuvan alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla luovutat Ylelle rajoittamattoman käyttöoikeuden siihen. Yle voi muokata ja jakaa kuvia hallinnoimissaan sisällöissä.Lähetäthän vain kuvia, joihin sinulla on tarvittavat tekijänoikeudet ja muut oikeudet, kuten lupa kuvissa esiintyviltä henkilöiltä.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.