Tommy Taylor jättää PS Kemin – Jari Åhman ottaa valmennusvastuun

Englantilaisvalmentaja Tommy Taylor ei valmenna ensi kaudeksi Ykköseen noussutta PS Kemi Kingsiä. Taylor pyysi itse vapautusta sopimuksesta. Valmennusvastuun ottaa Jari Åhman, jonka apuna toimii pelaaja-valmentajaksi siirtyvä Tuomo Könönen.

Kuva: Heidi Hannukainen / Yle

PS Kemi Kings vaihtaa valmentajaa. Joukkueen Ykköseen nostanut valmentaja Tommy Taylor on pyytänyt vapautusta tehtävästään henkilökohtaisten syiden vuoksi. Taylorin työtä jatkavat viime kaudet kakkosvalmentajana toiminut Jari Åhman. Apuvalmentajana toimii Tuomo Könönen, joka jatkaa myös pelaajauraansa.

Seuran tiedotteessa Tommy Taylor kertoo, että kotitilanne ei tällä hetkellä salli hänen matkustamistaan kaudeksi Suomeen. Hän on syntyneestä tilanteestä erittäin pahoillaan ja sanoo ratkaisun olleen luonnollisesti vaikean. Hän on vaimoineen viihtynyt Kemissä hyvin ja kaupunki säilyy hänen sydämessään aina.

Jari Åhman on toiminut kaksi edellistä kautta Taylorin aisaparina. Viime kaudeksi kotikaupunkiinsa palannut Tuomo Könönen puolestaan on ollut joukkueen kapteeni.