Hyppää sisältöön

Ylen aikaisen lähetysaika lisääntyy radiossa – alueelliset tv-uutiset jatkossa ykkösellä

Ylen aikaisen radiolähetykset jatkuvat arkisin neljänä iltana kello 18 saakka. Alueelliset tv-uutiset esitetään 19.1. alkaen vain TV1:ssä.

Yle Radio Suomen aluelähetykset saavat lisää lähetysaikaa radiossa, kun maan suosituin radiokanava uudistuu. Tämän viikon torstaista alkaen Ylen aikaisen lähetys jatkuu maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 18 saakka. Keskiviikkoisin ohjelmistossa jatkaa Pauli Aalto-Setälän vetämä suosittu Pyöreä pöytä.

Myös Yle Radio Suomen illat uudistuvat ja tarjoavat suoraa lähetystä klo 18–21 neljänä iltana viikossa. Tämä tuo muutoksia suosittujen musiikki- ja muiden iltaohjelmien lähetysaikoihin ja esimerkiksi Metsäradio vaihtaa lähetysiltaa maanantailta keskiviikolle 7.1. alkaen. Lisätietoa radion uusista ohjelmista ja lähetysajoista löytyy täältä.

Suomi-kierros lauantaisin

Lauantaiaamujen uutuudessa, suorassa Suomi kierros –lähetyksessä, kierretään koko maa alueradioiden reportterien kuvailemana. Kello 9 ja 12 välillä kuullaan, millä lailla suomalaiset heräilevät ja käynnistelevät lauantaipäiväänsä eri puolilla Suomea.

Uudenmaan tv-uutiset ykköselle

Alueelliset tv-uutislähetykset siirtyvät maanantaina 19. tammikuuta TV1:lle. Uudenmaan Yle uutisten uudet lähetysajat ovat kello 17.06-09 ja kello 18.22-29.

Alueuutisten uusinnat nähdään tuttuun tapaan ykkösellä lähetystä seuraavana päivänä kello 11 alkaen.

.
.