Heinolan kesäteatteri kaappasi kovan luokan komediennet juhlanäytelmäänsä

Erilaisuuden pelolle nauretaan ensi kesänä Heinolan kesäteatterissa. 15-vuotisjuhlaproduktiossa lavalla nähdään mm. Anu Sinisalo, Ulla Tapaninen ja Iikka Forss.

kulttuuri
Heinolan kesäteatterin näyttelijöitä kesän 2015 produktiosta
Heinolan kesäteatteri

Heinolan kesäteatterin 15-vuotisjuhlanäytelmänä nähdään Larry Shuen komedia Ulkomaalainen. Näytelmää kuvataan hulvattomaksi ja yllättäväksi komediaksi, joka nauraa surutta erilaisuudenpelolle. Pääroolia, muukalaisvihaa potevaa Charlieta näyttelee Iikka Forss, joka on näytellyt aiemmin Heinolassa kesällä 2013.

Ohjaajana jatkaa kolmatta kesää Jaakko Saariluoma. Uusina kasvoina Heinolassa nähdään mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Anu Sinisalo sekä pitkän linjan komedienne Ulla Tapaninen. Myös Taisto Oksanen ja Jari Pehkonen näyttelevät Jyrängönvirran kyljessä ensimmäistä kertaa.

– Ei tänne ole vaikeata näyttelijöitä houkutella. Meillä on puitteet kunnossa, täällä ei olla säiden armoilla. Ja kun on hyvä ryhmähenki, sana kiertää näyttelijöidenkin keskuudessa, iloitsee tuottaja Saija Jäppinen.

15-vuotisjuhlakauden ensi-ilta on 11. kesäkuuta ja näytelmää esitetään aina heinäkuun loppuun saakka. Lipunmyynti on lähtenyt jo hyvin liikkeelle.

– Viime kesä meni hyvin, Ilmasta rahaa-näytelmä keräsi 28 000 katsojaa. Ryhmämyynti alkoi hyvin syksyllä, ja nyt lipuista on myyty 20 prosenttia, kertoo Jäppinen.

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus