Hyppää sisältöön

Olvi yhteistyöhön virvoitusjuomajätti Pepsin kanssa

Olvi on solminut yhteistyösopimuksen kansainvälisen virvoitusjuomayhtiö PepsiCo:n kanssa. Olvin tytäryhtiö hoitaa mm. Pepsin ja 7 Up:in myynnin ja markkinoinnin Valko-Venäjällä tammikuusta 2015 alkaen. Tuotteiden valmistus aloitetaan myöhemmin tämän vuoden aikana.

Iisalmelainen panimoyhtiö Olvi aloittaa yhteistyön virvoitusjuomajätti PepsiCo:n kanssa.

Olvin Valko-Venäjän tytäryhtiö OAO Lidskoe Pivo on solminut Valko-Venäjän markkinoita koskevan yhteistyösopimuksen maailman toiseksi suurimman virvoitusjuomayhtiö PepsiCo, Inc:n kanssa.

Olvi hoitaa tammikuusta 2015 alkaen PepsiCo:n tunnetuimpien brändien Pepsin, Mirindan ja 7 Up:n ja Adrenalin Rushin myynnin Valko-Venäjällä.

Nyt solmittu sopimus kattaa alkuvaiheessa PepsiCo:n valmistamien virvoitusjuomien myynnin, markkinoinnin ja jakelun Valko-Venäjällä. Tuotteiden valmistus aloitetaan myöhemmin tämän vuoden aikana.

Olvi Oyj:n toimitusjohtaja Lasse Ahon mukaan sopimus vahvistaa Olvin asemaa.

– Olemme iloisia, että olemme saaneet merkittävän yhteistyökumppanin ja kansanvälisesti arvostetun brändin tuotesalkkuumme. Tämä ratkaisu vahvistaa Olvin strategista tavoitetta olla monipuolinen ja vahva toimija juoma-markkinoilla, sanoo Lasse Aho.

Valko-Venäjän virvoitusjuomamarkkinat ovat noin 250 miljoonaa litraa. Kotimaisen panimoyhtiö Olvin tavoitteena on nousta merkittäväksi paikalliseksi toimijaksi Valko-Venäjän kasvavilla virvoitusjuomamarkkinoilla.

.
.