Sisäilmatyöryhmä: Ruununmyllyn liikuntasalin lattia korjattava heti Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan kaupungin sisäilmatyöryhmän mukaan Ruununmyllyn liikuntasali ei saa käyttää ennen kuin se on remontoitu. Kaupunki selvittää parhaillaan remonttiaikataulua.

Kotimaa

Hämeenlinnassa Linnan Tilapalvelut selvittää parhaillaan Ruununmyllyn vanhan kivikoulun liikuntasalin lattian korjausta ja remontin aikataulua.

Koulussa tehtiin syksyllä kosteusteknisiä tutkimuksia ja niiden mukaan liikuntasalin puulattiassa on pahoja kosteusvaurioita. Kaupungin sisäilmatyöryhmä suosittelee, että Ruununmyllyn koulun liikuntasalia ei käytetä ennen kuin sen lattia on korjattu.

– Liikuntasalin väliaikaisen käytöstä poistamisen osalta päätöksen tekee tilaajajohtaja Markku Rimpelä sisäilmatyöryhmän suosituksen pohjalta, kertoo kaupungin rakennustekninen asiantuntija Mika Metsäalho.

Metsäalhon mukaan työryhmä suosittelee myös Ruununmyllyn koulun ilmanvaihtojärjestelmän puhdistamista mahdollisimman pian.

Ruununmyllyn koulun puutyösalissa on myös kosteusvaurioita, mutta niitä voidaan toistaiseksi käyttää opetustilana. Metsäalhon mukaan sisäilmatyöryhmä suosittelee kuitenkin puutyösalin siivouksen tehostamista nykyisestä.

Tutkimusten tuloksista järjestetään infotilaisuudet maanantaina 19.1.2015 koulun henkilöstölle kello 14 ja vanhemmille sekä huoltajille kello 18 Ruununmyllyn päärakennuksen tiloissa.