One Directionin toinen Suomen-konsertti peruttiin

Kesäkuun konserteista jälkimmäinen peruutetaan. Sunnuntain konsertin lipunhaltijoille löytyy kuitenkin tilaa lauantaina, keikkajärjestäjä Live Nation vakuuttaa.

One Direction esiintyi Estadio Nacional -areenalla, Chilessä 30. huhtikuuta 2014. Kuva: Stringer / EPA

Suositun One Direction -yhtyeen toinen konsertti Olympiastadionilla on peruttu. Peruttu konsertti oli tarkoitus järjestää 28. kesäkuuta.

Edellisenä päivänä, 27. kesäkuuta, järjestettävä konsertti sen sijaan pysyy aikataulussa. Siihen myös järjestetään lisätilaa peruuntuneen konsertin lipunhaltijoille.

Keikkajärjestäjä Live Nation ei kerro myytyjen lippujen tämänhetkistä määrää. Live Nationilta kuitenkin kerrotaan, että kaikille lippunsa sunnuntailta lauantaille vaihtaville löytyy tilaa.

– Alun perin konsertit oli rakennettu niin, että niissä ei hyödynnetty Olympiastadionin koko kapasiteettia. Nyt sunnuntain peruunnuttua olemme saaneet sovittua asian niin, että lauantain konsertissa on enemmän katsojapaikkoja, kertoo Kaarina Gould Live Nationilta.

Sunnuntain konsertin lipunhaltijat voivat vaihtaa lippunsa launantaille 28. helmikuuta saakka. Sen jälkeen lauantain konsertin lisäpaikat laitetaan myyntiin kaikille halukkaille. Jos sunnuntain konsertin lipun haluaa palauttaa, sen voi tehdä myöhemminkin.

Peruutuksen syyksi on ilmoitettu yhtyeen kiertueaikataulujen muutokset.

– Suomen sunnuntain konsertti oli One Directionin Euroopan-kiertueen viimeinen keikka. Heillä alkaa pian sen jälkeen kiertue Yhdysvalloissa, ja tuotantoteknisistä syistä he joutuivat perumaan Euroopan-kiertueensa viimeinen päivän, Gould kertoo.