Poliisi: Ranskan panttivankitilanne ohi - kaappari otettu kiinni

Aseistautunut henkilö otti poliisin mukaan kaksi henkilöä panttivangikseen postitoimistossa Colombesissa Pariisin lähellä. Ranskalaisviestinten mukaan tapaus ei liity ääri-islamistiseen terrorismiin.

Ulkomaat
Pariisi.
Thomas samson /Lehtikuva /AFP

Pariisin lähellä käynnissä ollut panttivankitilanne on ohi ja kaappari on otettu kiinni, kertoo ranskalainen Le Monde -lehti.

Aseistautunut henkilö otti poliisin mukaan kaksi henkilöä panttivangiksi postitoimistossa Colombesissa Pariisin lähellä iltapäivällä noin kello kaksi Suomen-aikaa. Puolitoista tuntia myöhemmin kaappari antautui ja panttivangit pääsivät vapaiksi, kertoi ranskalainen BFM-televisiokanava. Kukaan ei loukkaantunut kaappauksessa.

Kyseessä on ilmeisesti mieleltään järkkynyt henkilö eikä tapauksella ole yhteyttä ääri-islamistiseen terrorismiin, kertoi ranskalainen France Info -radiokanava.

Tekijä on poliisin vanha tuttu ja hän oli itse ottanut yhteyttä turvallisuusviranomaisiin, kertoi BFM-televisiokanava. Kaappari ei kuitenkaan ollut esittänyt selviä vaateita.

Paikalle saapui lukuisia poliiseja ja erityisjoukkoja. Myös pelastushelikopteri oli paikalle, ranskalaisviestimet kertovat.

Lähteet: AFP