Tämä vaate ei mene koskaan roskiin – lähetä kuva tai kerro tarina

Rikkinäisiä vaatteita päätyy vuosittain runsaasti kaatopaikoille. Lähes jokaiselta löytyy kuitenkin vaate, joka on kestänyt käyttöä vuodesta toiseen. Onko sinulla sellainen? Lähetä meille kuva tai jaa tarinasi, #ikivaate.

Kotimaa
Mekko henkarissa
Sini Ojanperä / Yle

Moni vaate tuntuu menevän rikki jo muutaman käyttökerran jälkeen, ja jos ei sitä voi tai viitsi korjata, vaate päätyy todennäköisesti jäteasemalle. Toisaalta kaapissa lojuva, äidin 1970-luvulla ostama neulepusero ei ole vielä moksiskaan lukuisista pesuista ja ahkerasta käytöstä.

Onko sinulla vaate, joka ei tunnu menevän ikinä rikki? Kauanko se on kestänyt ja minkälaisessa käytössä se on ollut? Kerro vaatteestasi ja lähetä siitä kuva! Voit osallistua myös sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #ikivaate.

Voit lähettää kuvan julkaistavaksi alla olevan kuvalomakkeen kautta tai sähköpostilla, savo@yle.fi. Kerrothan sähköpostissakin, kuka kuvan on ottanut.

Lähettämällä kuvan Ylelle luovutat oikeuden jakaa ja muokata (rajata) kuvaa Ylen toiminnassa. Lähetäthän vain itse ottamiasi kuvia. Yksityistilanteissa kysy lupa kuvan henkilöiltä.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.