Turun työväenopisto aloittaa luentojen verkkolähetykset

Työväenopiston historian ensimmäiset verkkolähetykset käsittelevät sotiemme tarinoita ja sankareita. Verkkoluentoja voi seurata suorana muun muassa Laitilassa, Espoossa, Kajaanissa ja Kuopiossa.

Kotimaa

Turun suomenkielisen työväenopiston Sotiemme varjoissa -luentosarja lähetetään verkkoluentoina. Kyseessä ovat opiston historian ensimmäiset verkkolähetykset.

Suorina verkkolähetyksinä sarjaa voi kokoontua seuraamaan Espoon kaupungin työväenopistolle Olariin, Kainuun kesäyliopistolle Kajaaniin, Kuopion kansalaisopistolle Nilsiään ja Rautavaaraan, Ruusukorttelin hyvinvointikeskukseen Turkuun sekä Vakka-Suomen kansalaisopistolle Laitilaan.

Luennot pidetään 29.1. alkaen torstaisin klo 17.00-18.30 opistotalolla (Kaskenkatu 5).

Sotiemme varjoissa -sarja kertoo heistä, jotka ovat jääneet näkyvämpiensä varjoon. Mukana ovat mm. suomenhevoset, Turun palontorjujat, TK-kuvaajat, viihdetaiteilijat ja sotilaskotisisaret.

– Sarja on herättänyt runsaasti kiinnostusta, odotamme täysiä saleja. Nyt kun valmiudet etälähetyksiin on luotu, tulemme jatkossa pohtimaan etälähetysten mahdollisuutta jokaisen luentomme kohdalla, toteaa opiston vt. rehtori Sanna Orusmaa.