1. yle.fi
  2. Uutiset

Lappeenrantalaisessa ravintolassa riehuneita Pelicans-faneja ei ole tavoitettu

Etelä-Karjalan Osuuskauppa odottaa, että lappeenrantalaisessa ravintola Birrassa riehuneet Pelicansin kannattajat ottaisivat yhteyttä ja korvaisivat aiheuttamansa vahingot.

urheilu
Pelicansin logo.
Yle / Samu Lehtonen

Lappeenrantalaisessa Ravintola Birrassa viime lauantaina riehuneita lahtelaisen jääkiekkoseura Pelicansin kannattajia ei ole tavoitettu. Kaksitoista mustiin pukeutunutta miestä rikkoi Birrasta lähtiessään tuoleja, pöytiä ja juomalaseja satojen eurojen edestä.

– Kaikki tapahtui nopeasti samaan aikaan kuin miehet olivat poistumassa ravintolastaö. Ensi lensi tavaraa, sen jälkeen miehet vetivät huput päähän ja menivät ulos, kertoo ravintolapäällikkö Anu Nykänen.

Riehujat ovat tallentuneet valvontakameralle ja heidän henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa.

Välikohtaus sattui lauantaina iltapäivällä ennen Saipan ja Pelicansin jääkiekko-ottelua. Birran omistaja, Etelä-Karjalan Osuuskauppa, on pyytänyt apua Pelicansin organisaatiolta saadakseen yhteyden fanimatkalaisiin.

Eekoo ei ole tehnyt asiasta rikosilmoitusta, vaan toivoo, että tekijöillä olisi sen verran selkärankaa, että he ilmoittautuisivat itse ja korvaisivat aiheuttamansa tuhot.

Lue seuraavaksi