Radio Kajaus on myyty Harjujen Kevyelle Kanavalle

Pohjois-Suomen alueella laajalti kuuluva kaupallinen radiokanava Radio Kajaus on myyty. Sotkamolainen Antti Kela on tehnyt kaupat Harjun pariskunnan kanssa ja Kajaus kuuluu Kevyt Kanava -radio- ja tv-taloon.

talous
Hannu Harju ja Antti kela
Hanne Kinnunen / Yle

Kajaanissa, Kemijärvellä, Rovaniemellä ja pohjoisen suurimmissa hiihtokeskuksissa kuuluva Radio Kajaus (siirryt toiseen palveluun) saa uuden omistajan. Oulussa Kajauksella on väliaikainen toimilupa.

Antti Kelan myymä Radio Kajaus Oy päätyy Kevyt Kanava (siirryt toiseen palveluun) -konsernille, joka kuuluu Pohjanmaan lisäksi muun muassa Kuopiossa ja Oulussa useilla eri kanavilla. Lisäksi konsernilla on musiikkia soittava tv-kanava. Konserni on Suomen suurin henkilöomistuksessa oleva radio- ja tv-talo, jonka omistavat Hannu ja Tarja Harju. Harjun pariskunta on toiminut kaupallisen radion yrittäjinä 30 vuotta.

Radio Kajaus
Radio Kajaus

Kevyt Kanava aloittaa lähikuukausina Kainuussa uuden radiokanavan toiminnan Radio Kajauksen lisäksi, jonka ohjelmisto pysyy entisellään. Kajauksen myynyt Antti Kela aikoo keskittyä jatkossa muun muassa kiinteistöliiketoimintaan.