1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Redrama

Satama Open Air kiinnitti lisää artisteja – menossa mukana myös Redrama ja JVG

Kemin Ruutinpuistossa 31.7. - 1.8.2015 pidettävä Satama Open Air on tehnyt lisäyksiä ensi kesän ohjelmistoonsa. Uusia kiinnityksiä ovat Redrama, Kasmir ja JVG.

Redrama esiintyi YleX stagella. Kuva: Mari Siukonen / Yle

Kesällä järjestettävän Satama Open Air-festivaalin uudet kiinnitykset ovat Redrama, Kasmir ja JVG.

Voice of Finlandin tähtivalmentajana toimivalle Redramalle ojennettiin maanantaina miehen pitkän uran ensimmäiset kulta- ja platinalevyt, kun viime vuonna ilmestynyt Reflection -albumi sekä Let Go -single ylittivät kultalevyrajan.

Kasmir puolestaan tuli tunnetuksi viime kesänä jättihitillään Vadelmavene. Kappale valittiin The Voicen äänestyksessä vuoden 2014 kesähitiksi ja se oli mukana myös elokuussa 2014 ensi-iltansa saaneessa Kesäkaverit -elokuvassa.

Rap-duo JVG nousi suuren yleisön tietoisuuteen keväällä 2011 julkaistulla Häissä -kappaleellaan. Kappale nousi Suomen virallisen singlelistan, Latauslistan ja Finnish Dance Chart -listan kärkeen ja valittiin Suomen viralliseksi kesähitiksi vuonna 2011.

Muita festarin varmistuneita esiintyjiä ovat Jenni Vartiainen, Samuli Edelmann, Jari Sillanpää ja Antti Tuisku.

Lisäksi Satama Open Air kertoo, että ensi kesän hyväntekeväisyyskohteena on Meri-Lapin Eläinsuojeluyhdistys, jolle ohjataan osa lipputuloista.