1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. musiikki

Sunrise Avenuen jäähallikonsertti myyty loppuun – kesän ainut festarikeikka Turussa

Etenkin Keski-Euroopassa suositun bändin ainoan kotimaisen kesäfestarikeikan onnistui nappaamaan turkulainen kaupunkifestivaali DBTL.

musiikki
Samu Haber ja Riku Rajamaa.
YLE

Turkulainen kaupunkifestivaali DBTL on kiinnittänyt ohjelmistoonsa kotimaisen huippuartistin. Heinä–elokuun taitteessa järjestettävässä tapahtumassa esiintyy kansainvälisesti menestynyt Sunrise Avenue -yhtye.

Tämänhetkisen tiedon mukaan keikka on yhtyeen ainoa festivaaliesiintyminen Suomessa tulevana kesänä. Yhtye ilmoitti perjantai myös Facebook-sivuillaan, että Helsingin jäähallin konsertti on myyty loppuun.

Joskus unelmat käy toteen, meidän keikka Helsingin Jäähallissa 16.5. on LOPPUUNMYYTY!! Aivan törkeän siistiä että päästään soittamaan kiertueen avauskeikka Suomessa täydelle jäähallille. Kiitoksena tästä päätettiin järjestää tilaa kesän keikkakalenteriin ja noustaan DBTL:ssä (Suomen Turussa) lavalle 28.7, mukana silloin meidän kanssa Eurooppaa kiertänyt, fantastinen My First Band!

Sunrise Avenue on saanut lukuisia kulta- ja platinalevyjä. Yhtye on myynyt yli kaksi miljoonaa albumia. Samu Haberin vetämää bändiä nähdään harvakseltaan Suomessa.

Lue seuraavaksi