Uuden-Summan Siwa taas ryöstön kohteena

Pienten kauppojen ryöstöaalto sai jatkoa Haminassa, kun Uuden-Summan Siwa ryöstettiin veitsellä uhaten. Tällä kertaa ryöstäjä uhkasi myyjää veitsellä.

ryöstö
Uuden-Summan Siwan sunnuntaina ryöstänyt mies sai saaliiksi pienen summan rahaa
Uuden-Summan Siwan sunnuntaina ryöstänyt mies sai saaliiksi pienen summan rahaa.Kaakkois-Suomen poliisi

Haminan Uudessa-Summassa sijaitseva Siwa-myymälä joutui ryöstöön kohteeksi sunnuntai-iltana. Naamioitunut mies tuli kauppaan iltakymmenen aikaan, ja sai veitsellä uhaten saaliiksi pienen summan rahaa.

Poliisin mukaan ryöstäjä oli 170-180 senttimetriä pitkä ja hänellä oli päässä harmaa pipo ja kasvoilla kirjava huivi. Mies oli pukeutunut mustaan takkiin, jossa oli edessä violetti tai sininen pystyraita. Mies puhui suomea.

Poliisi pyytää ilmoittamaan asiaan liittyvät vihjeet Haminan poliisiaseman palvelupäivystyksen numeroon 0295 414580 arkisin kello 8-12. Muina aikoina Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen tilannekeskuksen numeroon 050 447 9574.

Sama Siwa ryöstettiin edellisen kerran viime maanantaina. Silloin miespuolinen ryöstäjä oli varustautunut kirveellä. Kirveellä varustautunut ryöstäjä iski aiemmin myös Husulassa sijaitsevaan Sale-myymälään tammikuun lopussa. Molemmilla kerroilla ryöstäjä oli pukenut takin päälleen väärinpäin.