1. yle.fi
  2. Uutiset

Roxette esiintyy kesällä Vaasassa

Vaasassa elokuun puolivälissä järjestettävä konsertti on Roxetten kesän ainoa Suomen-keikka. Wasa Open Air -tapahtuma on samalla vaasalaisten urheiluseurojen tukikonsertti.

Kotimaan uutiset
Roxette -yhtyeen laulaja Marie Fredriksson.
Roxette -yhtyeen laulaja Marie Fredriksson.Yle

Ruotsaisyhtye Roxette esiintyy elokuussa Vaasassa. Tänä vuonna 30-vuotisjuhlakiertueella oleva yhtye konsertoi Wasa Open Air 2015 tapahtumassa elokuun 15.päivä. Kyseessä on tapahtumajärjestäjän mukaan Roxetten kesän ainoa Suomen-keikka.

Vaasassa Kaarlen kentällä järjestettävän tapahtuman tuottaa Loud N´Live Promotions, ja se on samalla tukikonsertti Vaasan Sportin ja Vaasan Palloseuran urheilutoiminnalle. Seurojen junioreilla on myös mahdollisuus osallistua tapahtuman toteutukseen.

Wasa Open Air 2015 -tapahtumaan on Roxetten lisäksi tulossa kaksi muutakin artistia, ne julkistetaan myöhemmin. Vaasalaisseurojen ja Loud N' Liven yhteistyöstä toivotaan alkua jokavuotiselle tapahtumalle.

80-luvun lopulla suursuosioon noussut Roxette on myynyt maailmanlaajuisesti yli 70 miljoonaa levyä. Roxetten tuotannosta tunneituimpia ovat kappaleet The Look, Listen to Your Heart, It Must Have Been Love ja Joyride, jotka nousivat aikanaan listahiteiksi eri puolilla maailmaa.

Lue seuraavaksi