Ville Niemisestä Yle Satakunnan Vuoden Valentinus 2015 – video

Ville Nieminen on ollut vahvasti mukana Rauman Lukon näyttävässä koulukiusaamisen vastaisessa kampanjassa. Vuoden Valentinus sai muistoksi tittelistään perinteisen ystävänpäivän nallen ja kunniakirjan.

Ville Nieminen
Jääkiekkoilija Ville Nieminen esittelee Vuoden Valentinut -kunniakirjaa ja isoa nallea.
Vuoden Valentinus sai muistoksi tittelistään perinteisen ystävänpäivän nallen ja kunniakirjan.

Suomalainen jääkiekkoikoni, Rauman Lukossa nyt pelaava Ville Nieminen on palkittu Yle Satakunnan perinteisellä ystävänpäivän Vuoden Valentinus –palkinnolla. Aina sanavalmis Ville Nieminen on ollut vahvasti mukana Rauman Lukon näyttävässä koulukiusaamisen vastaisessa kampanjassa. Lisäksi Nieminen on lyhyessä ajassa sulautunut raumalaiseen elämänmenoon ja on muun muassa kaupungin kuuluisan toriparlamentin vakiojäsen. – Tämä on kiva kaupunki ja ihmiset ystävällisiä. Torikaffeilla juttelen raumalaisten kanssa jo muustakin kuin Lukon pelitaktiikasta. Puhumme elämästä. Perheeni asuu Tampereella ja olo käy välillä vähän yksinäiseksi. On hyvä, kun löytyy juttuseuraa, Nieminen toteaa.

Koulukiusaamisen vastaiseen kampanjaan Nieminen sanoo osallistuneensa mielellään .

– Meillä Lukon pelaajilla on paljon omia lapsia ja tiedämme, mitä arki kouluissa on. Pyrimme olemaan esimerkkinä nuorille ihmisille.

Yle Satakunta on jakanut Vuoden Valentinus –palkinnon vuodesta 2001 lähtien. Sen ovat saaneet Eero Mattsson, Olli-Pekka Heinonen, Jyrki Kangas, Sirpa Wahlqvist, Juha Korkeaoja, Porin teatteri, Liisa Nojonen, Tapio Furuholm ja Esa Nieminen, Jaana Laitinen-Pesola, Risto Kupari, Viveka Lanne, Susanna Haltsonen, Veikko Nurmi ja Kari Koski.